Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın direnci: Acil çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emin tahliyesini esenlamalıdır.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, takkadak fazla insanın aculca çıkış yapabilmesi derunin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve basitçe olması anlamına gelir.

Malzeme: Yangın baplarında alelumum çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal eylemek ve montajını icra etmek binaların yangından korunması sinein elzemdir.

Yangın Bapsı alırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yüzımızdan üretilen baplar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir vesair özelliği kilit + kanat seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

ürkü pas yardımıyla derunerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı güzel iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde acil çıkış strüktürlabilir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir uzmanlık gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona şık olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki yol özelliklere yaraşır, yangına dayanımlı malzemelerle ve Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul fitili yakınlarında uygulanarak montajlanmalıdır. 

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta geçmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yaraşıklı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca isabetli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanoğluın basitçe tahliye olmalarını katkısızlar.

Birlik kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması beklenir yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem iletilmek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir yöreının kilitsiz küreksiz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Report this wiki page